Una din victimele accidentului rutier între Olteţ şi Viştea a fost transportată cu elicopterul SMURD la Brașov!


Persoana încarcerată în accidentul rutier petrecut între Olteț și Viștea a fost transportată cu elicopterul SMURD LA Brașov. De acolo a fost preluată de un echipaj SMURD și a fost transportată la UPU Brașov.

Este vorba de o persoană de sex masculin în vârstă de 29 de ani care a fost intubată și ventilată mecanic.

Alte patru victime au fost transportate la UPU Brasov, iar două dintre victime au fost transportate la Spitalul din Făgăraș. Cele șase victime sunt conștiente.

Potrivit polițiștilor, traficul a fost reluat pe una din benzile de circulație ale sensului de mers dinspre Sibiu spre Brașov.

Reamintim că vineri, în jurul prânzului, a avut loc un accident rutier, pe DN1, între localitățile Olteț și Viștea, din județul Brașov, în urma căruia șase persoane au fost vătămate corporal.

Cercetările pe care polițiștii le-au efectuat până la acest moment au arătat faptul că o autoutilitară, care circula dinspre Brașov spre Sibiu, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, context în care s-ar fi produs accidentul rutier în care au mai fost implicate alte trei autoturisme.

În urma accidentului, cele trei autoturisme, dar și autoutilitara au fost avariate, potrivit IPJ Braşov. De asemenea, o persoană, care se afla într-unul din autoturisme, a fost  încarcerată în vehicul.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.