Vă doriți o porție bună de râs? Haideți la Ceapa de Aur, vineri, la Casa de Cultură. Radu Pietreanu, de la Vacanța Mare, va fi acolo!


Vineri, 28 octombrie, va fi umor de calitate la Făgăraș. Dacă doriți să râdeți cu gura până la urechi, sunteți invitați la cea de-a XXIII-a ediție a festivalului de umor ,,Ceapa de Aur”.

Invitații vor fi cu totul special, pe scena Casei de Cultură vor urca trupe cunoscute de umor din țară, printre care amintim Cavalerii Râsului și Cortina de la Turnu Severin, trupa Bis de la Sibiu sau Nănașii de la Jibou. Dar și trupa făgărășeană Experiment 77. Iar un invitat cu totul special va fi Radu Pietreanu, de la Vacanța Mare.

,,Festivalul de umor Ceapa de Aur a ajuns la a XXIII-a ediție. Așteptăm toți făgărășenii în număr cât mai mare, evenimentul va avea loc vineri, 28 octombrie, la ora 17.00, în incinta Casei de Cultură. Avem surprize frumoase. Va veni Radu Pietreanu, de la Vacanța Mare, va veni cel mai bun povestitor de bancuri – Sorin Tănase. Criv Vecerdea va face caricaturi tuturor celor prezenți în mod gratis și toți vor primi un tablou acasă. Daniel Făt va avea jocuri interactive de umor cu publicul. Avem invitați de la Turnu Severin două trupe – Cavalerii Râsului și Cortina, Bis de la Sibiu, Nănașii de la Jibou. Vom avea de toate pentru toți. Vom deschide festivalul cu o trupă de copii de la Hârseni. Noi tot timpul am promovat tinerii, așa că acum ei vor deschide festivalul. Vă așteptăm cu drag pe toți, în număr cât mai mare, intrarea este liberă. Dacă ar trebui să plătim bilet la un asemenea spectacol, ar fi cel puțin 150 de lei biletul. Aveți posibilitatea să vă bucurați, să vă simți și bine într-o seară de vineri, alături de noi”, a declarat Radu Biza, unul din organizatorii evenimentului.

Festivalul Ceapa de Aur va începe vineri, de la ora 17.00, la Casa de Cultură, iar intrarea este liberă. Organizator – Primăria și Consiliul Local al municipiului Făgăraș.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.