Zilele Oraşului Victoria vor avea loc în acest weekend


În weekend-ul 4-6 septembrie 2021 se vor desfăşura simultan Zilele Orașului Victoria și Festivalul „La noi la Victoria veniți!”, acesta din urmă fiind un proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brasov.

Potrivit autorităţilor, evenimentul va avea loc, în mare parte, în aer liber, pe stadionul din oraşul Victoria, respectându-se astfel normele igienico-sanitare impuse de contextul pandemic. Pe stadion se va monta o scenă în faţa tribunei, pe terenul de fotbal.

De asemenea, pe stadion vor avea acces comercianții locali, care vor avea montate terase în incinta acestuia. Alături de ei vor veni cei mai buni meşteşugari şi artizani ale căror creaţii păstrează tradiţiile culturale din Țara Făgărașului.

,,Evenimentul din acest an ne dorim să devină un eveniment cultural, valoros și inedit.

În acest sens vă așteptăm pe cei mici la activitățile și atelierele dedicate vouă, continuând seria evenimentelor începute la 1 iunie prin concursuri coordonate de voluntari și premii asigurate de Primăria Victoria şi Consiliul Local.

Pe scenă vor urca pentru bucuria noastră și mândria părinților și bunicilor şi copiii de la Clubul Copiilor, precum și invitați speciali: ansamblul ,,Căluşarii’’ din Găieşti, formaţii şi interpreţi de muzică folk, muzică uşoară – Vunk, Edward Sanda; muzică populară – Junii  Sibiului, Sebastian Emanuel Stan etc

În cadrul acestui eveniment vom avea şi o seară de teatru, luni, 6 septembrie 2021, la Casa de Cultură, începând cu ora 19.00, unde se va juca piesa de teatru ,,Cafeaua domnului ministru’’, în care îl avem alături de noi pe maestrul Constantin Cotimanis”, a precizat primarul Camelia Bertea.

 

SÂMBĂTĂ 04.09.2021

10:00 Concursuri pentru copii

12:00 Masă rotundă la Casa de Cultură (Povești de pe munte)

15:00 Festivitatea de premiere

16:30 Clubul Copiilor Victoria și Sebeș (Program artistic)

17:45 Piticu

18:30 Maria Gheorghiu

19:15 Alex Ștefănescu

20:15 Edward Sanda

21:15 Vunk

DUMINICĂ 05.08.2021

16:30 Clubul copiilor Victoria (Dansuri și cântece populare)

17:30 Călușarii de la Găești

18:00 Mihai Teacă

18:30 Ansamblul Cindrelul-Junii Sibiului

19:30 Sebastian Emanuel Stan

LUNI 06.08.2021

19:00 Casa de Cultură, piesa de teatru ,,Cafeaua domnului ministru’’

 

Foto: arhivă
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.