Pentru că avem multe de spus!

.

8 MARTIE, ZIUA FEMEII: Cadou pentru doamnele din Primăria Făgăraș! – ZI LIBERĂ


primarie 8 martieDoamnele din Primăria Făgăraș au primit de Ziua Femeii, 8 martie, un cadou din partea primarului Gheorghe Sucaciu: o zi liberă.

Făgărășenii care au avut astăzi de rezolvat probleme prin diferite birouri ale instituției au fost ajutați doar de bărbații angajați.

Este un cadou prin faptul că aproape toate doamnele din Primăria Făgăraș au primit o zi liberă, de ziua lor. Toate compartimentele importante care trebuie să funcționeze sunt asigurate de către bărbați. De exemplu, secretara primarului este, astăzi, un bărbat! Este vorba de Marcel Ghircoiaș, de la Audit Intern“, a spus primarul Gheorghe Sucaciu.

Într-adevăr, pe Marcel Ghircoiaș l-am găsit în locul secretarei primarului Făgărașului.

Încercăm să facem față și să suplinim fetele noastre la muncă. Dorim să le oferim o zi frumoasă, să fie așa cum o doresc ele. Toate locurile din primărie sunt importante și dificile, dar încercăm să le facem față astăzi. Noi le urăm colegelor noastre LA MULȚI ANI, fericire și sănătate, să ne fie aproape cât mai mult, că ne lipsesc“, a spus „secretarul“ Primăriei Făgăraș, Marcel Ghircoiaș.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.