Pentru că avem multe de spus!

.

Directorul Vasile Manta de la Apă Canal s-a pensionat. Noul director este o femeie


Duminică, 1 martie 2020, este prima zi de pensie din viaţa inginerului Vasile Manta. A lucrat peste 40 de ani, iar acum se bucură de o nouă etapă a vieţii sale. Conducerea sucursalei de la Făgăraş a operatorului de apă şi canal a  fost preluată de o femeie, Cristina Rădoiu, fosta şefă a Biroului Tehnic.

De 11 ani, inginerul Vasile Manta a asigurat conducerea filialei de la Făgăraş a operatorului de apă şi canal. A împlinit 64 de ani şi a hotărât să se pensioneze.

,,M-am angajat la primul meu loc de muncă la data de 1 august 1979. Am făcut facultatea la Iaşi, iar apoi am venit la Făgăraş prin repartiţie guvernamentală la Gospodărirea Comunală. Aici am lucrat pentru început la staţia de epurare a Făgăraşului, apoi la Biroul Tehnic. Ulterior am fost numit şef la Secţia Industrie Mică şi Zone Verzi. Apoi, în anul 1987, am fost numit preşedinte la Cooperativa Viitorul, unde am rămas până în septembrie 2002, când am revenit la Apa Serv, înfiinţată prin divizarea fostului RASC. În 2009, prin eforturile mele, am trecut la operatorul Apă Canal Sibiu”, a spus pe scurt inginerul Manta povestea vieţii sale profesionale.

Din 2009, de când am fost preluaţi de operatorul sibian, inginerul Manta a asigurat conducerea filialei de la Făgăraş.

La ora aceasta, Apă Canal – sucursala Făgăraş numără 110 angajaţi şi deserveşte o populaţie de circa 40.000 de persoane, adică Făgăraşul şi 9 sate.

De la 1 martie, conducerea sucursalei a trecut în mâinile fostului şef al Biroului Tehnic, inginerul Cristina Rădoiu.

 

(Cristina Cornilă)

 

 One thought on “Directorul Vasile Manta de la Apă Canal s-a pensionat. Noul director este o femeie

  1. Franz

    DA de ce nu s-a pastrat tot la Fagaras?
    Nu erau banii necesari?In cei 40 de ani s-a putut,de ce sa vindem -preluam Sibiu?
    Statia de epurare din Fagaras a fost acum 45 de ani statie pilot,una dintre cele mai noi in Romania comunista…si ce a ajuns???

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.