Distracție la Balul Liberalilor din Făgăraș


bal pnl2Distracție și voie bună a fost vineri seara, 9 februarie, la un restaurant din Făgăraș! Liberalii din Făgăraș, dar și din județ, s-au reunit la prima ediție a Balului Liberalilor. Ocazie de care au profitat pentru a socializa, dar şi pentru a discuta viitoarele strategii pentru 2018.

bobes mircea pnlNe-am adunat la acest eveniment în primul rând pentru a socializa. Nu sunt invitați doar membri de partid, am invitat și făgărășeni care au concepții liberale, sunt făgărășeni „de dreapta“, făgărășeni care la viitoarele alegeri probabil ne vor vota. Totodată l-am organizat pentru a socializa și cu organizația națională a PNL, este prezent și președintele PNL, Ludovic Orban, dar și președintele organizației județene a PNL și președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea“, ne-a spus Mircea Bobeș, vicepreședinte PNL Făgăraș.

ioan mares pnlCu toate că sunt de puțin timp președinte al PNL Făgăraș, aș dori, cât timp voi fi în fruntea partidului din Făgăraș, să organizez un astfel de eveniment în fiecare an. Balul Liberalilor să fie organizat la începutul primăverii, înainte de Lăsatul Secului. Vrem să fie un eveniment la care să participe cei care se simt liberali în Făgăraș. Nu vrem să îl politizăm excesiv, ci să fie doar un eveniment al nostru, al liberalilor, să ne simțim bine. Nu toți cei invitați sunt liberali, sunt prieteni de-ai noștri invitați, cei care gândesc „de dreapta“, care au dorit să fie alături de noi și să se simtă bine“, ne-a declarat și Ioan Mareș, președintele PNL Făgăraș.

Invitat la bal a fost și președintele PNL Brașov și președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea.

adrian vestea pnlEste o revedere foarte plăcută cu mulți prieteni, membri și simpatizanți ai PNL. Vin de fiecare dată cu foarte multă plăcere în Țara Făgărașului. Aici avem foarte multe primării câștigate, foarte mulți oameni destoinici, cu care colaborăm foarte bine. După cum bine știți, este primul proiect pe care l-am semnat în calitatea mea de președinte, un proiect mare, de 33 de milioane de euro, reabilitarea „drumului de sub munte“. De asemenea, avem și alte proiecte pe care le implementăm în județ, proiecte care vor prinde contur în perioada următoare. Zilele trecute am semnat un proiect care se adresează zonei Rupea – Măieruș – Augustin. Dar cel mai important: anul acesta suntem în evaluarea ofertelor pentru aeroportul Ghimbav – Brașov. Tot în această perioadă începem demersurile de proiectare și execuție varianta finală a aeroportului. Am găsit resursele financiare și voi face în așa fel încât acest obiectiv să nu mai fie doar o promisiune de campanie electorală. Felicit organizația PNL Făgăraș pentru că a gândit un astfel de eveniment la care putem socializa“, ne-a declarat și președintele PNL Brașov, Adrian Veștea.

Unul din organizatorii evenimentului de vineri seara a fost deputatul PNL Mara Mareș.

mara mares pnlE o mare bucurie să avem prima ediție a Balului Liberalilor la Făgăraș. Vă anunț că de acum încolo va deveni o tradiție, dorim să îl organizăm în fiecare an, înainte de Lăsatul Secului. E o mare bucurie și faptul că s-au strâns atâția oameni aici, oameni de afaceri din Făgăraș și Țara Făgărașului. Ne simțim cu toții extraordinar aici. Eu am venit acum împreună cu președintele PNL, Ludovic Orban. Am fost împreună și la un eveniment la Sinaia, la o școală politică de iarnă a Tineretului Național Liberal. Iar de acolo am plecat spre Făgăraș. Sigur președintele Orban se simte extraordinar aici, mai ales că este și el brașovean de-al nostru. Și este un semnal bun faptul că a venit aici, confirmă că Făgărașul este de dreapta, chiar dacă au existat excepții în trecut. Pe viitor, la următoarele alegeri, vom demonstra că Făgărașul trebuie condus numai de oameni de dreapta“, ne-a spus și Mara Mareș, deputat PNL.

bal pnl1

Cel care a fost așteptat de către toți invitații prezenți la primul Bal al Liberalilor din Făgăraș a fost președintele PNL, Ludovic Orban.

ludovic orban pnlAm fost invitat la Balul Liberalilor din Făgăraș și am acceptat invitația cu mare drag. Doresc invitaților un an plin de realizări, de proiecte duse la împlinire cu succes. Vă garantez că voi mai fi prezent alături de dumneavoastră, nu numai la petrecere, ci și la acțiunile politice pe care le vor face. Trebuie să știți că drumul de la Brașov la Sibiu a fost realizat, în cea mai mare parte, în timpul mandatului meu de ministru. Dar am un regret, faptul că nu am reușit să realizăm și centura Făgărașului. Sigur, nu din cauza mea, că soluții identificasem, dar cei care au venit după mine nu au mai ținut cont de soluțiile respective și nu au profitat de contractul existent la momentul respectiv. Dar timpul nu este pierdut, așa că acum trebuie să ne recâștigăm Făgărașul și să punem în aplicare proiectele pe care le avem. Și să menținem poziționarea „de dreapta“ pe care o are acum și Țara Făgărașului“, ne-a declarat și președintele PNL, Ludovic Orban.

bal pnl4Odată epuizate şi subiectele care le ocupă vieţile zi de zi, făgărășenii invitați au încins ringul de dans şi au dat frâu liber distracţiei. Cu siguranţă, seara a fost prea scurtă pentru toţi cei prezenţi, dar vor mai fi şi alte ocazii de revedere.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.