Pentru că avem multe de spus!

.

Făgăraș: Ordin provizoriu de protecție față de un bărbat care și-a lovit concubina


 

violenta in familieLa data de 13 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat, în vârstă de 43 ani, din mun. Făgăraș, jud. Brașov.

În fapt, la data de 13 mai 2019, în jurul orei 15.00, în timp ce se afla la domiciliul comun din mun. Făgăraș, jud. Brașov, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în vârstă de 36 ani, lovind-o, de mai multe ori, cu palmele peste față.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există risc iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză şi au dispus evacuarea temporară a acestuia din locuinţa situată în mun. Făgăraș.

De asemenea, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ „violență în familie”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.