Pentru că avem multe de spus!

.

Făgărășeni, sâmbătă se aleargă pentru pacienții HOSPICE – la Brașov!


cros hospiceSâmbătă, 14 iulie, pe Aleea de sub Tâmpa din Brașov se va desfășura competiția sportivă ,,Aleargă și tu pentru ei”, organizat de HOSPICE Casa Speranței.

De aproape 10 ani HOSPICE  îi cheamă pe alergătorii amatori sau profesioniști să ia startul și să dedice performanța personală celor care suferă de boli incurabile.

Crostul va începe la ora 9.30, iar alergătorii vor putea alege între patru trasee. Cei mai mici dintre atleţi, cu vârsta de până la 6 ani, vor putea să ia startul în Cursa Copiilor, de 600m. Cursa Autoliv, de 2 km, se adresează copiilor şi adolescenţilor cu vârsta cuprinsă între 7 şi 15 ani, la cursa Preh, de 4 km, se pot înscrie cei care au împlinit 15 ani, iar la cursa Miele, de 10 km, sunt acceptaţi alergătorii care au trecut de vârsta majoratului.

Și făgărășenii sunt așteptați în număr cât mai mare la acest concurs.

,,Anunț important pentru comunitatea făgărășeană. Haideți să facem echipă pentru Crosul HOSPICE din Brașov și să oferim copiilor și adulților care suferă de boli incurabile șansa la o viață mai bună!”, a declarat Olga Bobeș, HOSPICE Casa Speranței, Făgăraș.

Înscrierile se fac online, pe platforma team.hospice.ro, unde iubitorii de mişcare în aer liber vor găsi detaliile şi regulamentul oficial al competiţiei, iar până în 17 iunie pot beneficia şi de o reducere la taxa de participare.

Contravaloarea acestei taxe, cuprinsă între 30 şi 55 de lei de persoană, va fi donată Hospice. Una dintre noutăţile acestei ediţii aniversare este că alergătorii vor putea strânge fonduri pentru pacienţii Hospice prin crearea de conturi pe platforma galantom.ro.

foto: brasovultau.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *