Pentru că avem multe de spus!

.

Femeie accidentată în Făgăraș de un șofer care a fugit de la locul accidentului. Ulterior, acesta a fost găsit


Un accident de circulație a avut loc în această seară în Făgăraș, pe strada Tăbăcari. O femeie a fost accidentată în timp ce se afla pe trecerea de pietoni. Șoferul a fugit de la locul accidentului, astfel că polițiștii au pornit în căutarea lui.

În urmă cu puțin timp acesta a fost găsit de oamenii legii, iar acum s-a ales cu dosar penal. Femeia a fost transportată la spital pentru investigații, însă este în afara oricărui pericol.

„O femeie în vârstă de 71 ani din mun. Făgăraș a fost surprinsă și accidentată de un autoturism, în timp ce era angajată în traversarea străzii Tabăcari din mun. Făgăraș. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la spital pt îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorul auto a fost identificat. Acesta este un bărbat în vârstă de 69 de ani. A fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0“, ne-au informat reprezentanți ai IPJ Brașov.

În cauză a fost întocmit dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.








Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.