Pentru că avem multe de spus!

.

Iubitorii de folclor sunt invitați la Festivalul Tradițiilor Multiculturale de la Jibert


jibertComuna Jiber va îmbrăca haine de sărbătoare miercuri, 15 august, de Sfânta Maria. Toți localnicii și nu numai sunt invitați, începând cu orele 16.00, în curtea Școlii Gimnaziale din Jibert, la „Festivalul Tradițiilor Multiculturale dedicate Centenarului Marii Uniri“.

Vor urca pe scenă Ansamblul Folcloric „Ramuri de Arini“, Ansamblul „Plaiurile Jibertului“, Grupul Prietenia din Cincu și Elvis de Cincu, Ansamblul Folcloric „Ceata Făgărașului“, Grupul Școlii Gimnaziale din Jibert, Corul Liceului Sf. O. Iosif din Rupea.

festival jibert 2018Iubitorii de folclor îi vor putea vedea pe Rozalia Oprea și Marilena Albu, Ștefan Bărbătei, invitați speciali Adina Roșca și Cătălin Doinaș.

După spectacol sunteți invitați la petrecere în aer liber, atmosfera va fi întreținută de Bogdan Georgescu și Formația Rytmic.

Ca o noutate în acest an, administrația locală va amenaja un loc special doar pentru copii. Vor fi tobogane, baloane cu apă, leagăne, jocuri pentru copii.

Evenimentul este realizat în cadrul Proiectului Comemorarea Centenarului Marii Uniri în comuna Jibert. Proiect cofinanțat de Consiliul Local Jibert, Consiliul Județean Brașov și Centrul Cultural Reduta.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.