Pentru că avem multe de spus!

.

Juniorii C de la CSS Făgăraș sunt CAMPIONI!


 

fotbal junioriMarți, 28 mai, Juniorii C ai Clubului CSS Făgăraș au disputat un nou meci contând pentru Campionatul Județean. La finalul jocului CSS Făgăraș a învins cu scorul de 5-0 echipa AS Vulcan, astfel că au devenit matematic câștigătorii seriei I a Campionatului cu o etapă înainte de final.

De altfel tinerii fotbaliști făgărășeni au dominat seria I din care au făcut parte, înregistrând până acum 10 victorii, 2 rezultate de egalitate și nici o înfrângere.

fotbal juniori1Sunt foarte bucuros pentru acești copii minunați ai Făgărașului. Astăzi au devenit câștigătorii Seriei I a Campionatului Județean Juniori C, chiar cu o etapă înainte de final. Este o încununare a muncii lor din acest an competitional și, ținând cont că în toamna anului trecut doar 3 puncte ne-au despărțit de o calificare în premieră la faza Elite, putem spune cu certitudine că avem din nou o generație de copii extrem de talentați de care suntem obligați să avem mare grijă. Îi felicit pe fiecare în parte pentru această realizare și cu siguranță, dacă vor rămâne la fel de pasionați și serioși, putem spune că Făgărașul va avea în viitor o nouă echipă de fotbal puternică! Mai avem de disputat o etapă din campionat, sâmbătă la Vulcan, urmând apoi un joc cu campioana seriei a II-a, joc ce se va programa după încheierea campionatului. Felicitări încă odată copiilor și mulțumesc părinților care sunt alături de ei mereu, împreună facem o echipă minunată, o familie unită și frumoasă și sunt tare mândru că fac parte din ea“, ne-a declarat George Greavu – Antrenor CSS Făgăraș.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.