Pentru că avem multe de spus!

.

Let’s do it, Făgăraș. O nouă acțiune de curățenie la care făgărășenii pot participa


Făgărășenii sunt din nou invitați să participe la o acțiune de curățenie în municipiu. Pentru a 9-a oară, Municipiul Făgăraș se alătură campaniei naționale „Let’s do it, Romania“ și va organiza în acest sfîrșit de săptămână o acțiune de curățenie.

Astfel, de astăzi și până vineri, între orele 09:00- 13:00 se face înregistrarea voluntarilor la sediul Primăriei Făgăraș, unde este organizat un punct de informare cu privire la activitățile ce vor fi desfășurate.

 Program 21 Septembrie:

– 08: – 09:00 – întâlnirea în fața primăriei, verificarea echipelor de voluntari și împărțirea materialelor necesare echipării voluntarilor;

– 09:00 – 13:00 – activitate de strâns deșeuri în zonele stabilite în prealabil;

– 13:00 – 15:00 – ridicarea sacilor și transportul către baza de stocare temporară;

Zonele de interes în această acțiune sunt Combinat, Galati – Șona, Parcul Regina Maria, Vlad Țepes – malurile Pârâului Berivoi și digul Oltului pe perimetrul Municipiului Făgăraș.

Voluntarii vor primi mănuși și saci necesari bunei desfășurări în condiții de siguranță a acestei acțiuni. În zonele ce urmează a fi desfășurată acțiunea vor fi identificate și marcate zonele de depunere temporară a sacilor de deșeuri, până la ridicarea acestora de către personalul abilitat.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.