Lucrările la Pediatrie ar putea începe la finalul acestei luni


pediatrie fagarasLucrările la Pediatrie ar putea începe la finalul acestei luni., Declarația îi aparține primarului Gheorghe Sucaciu, care a precizat că Pediatria se va muta în corpul principal al spitalului, la parter și la primul etaj. De asemenea, în clădirea unde acum încă mai funcționează Pediatria va fi, pe viitor, Ambulatoriu.

S-au aprobat indicatorii tehnico-economici în proiect, a fost scos avizul ISU, am făcut acele modificări solicitate de instituții. În următoarea perioadă vom face toate procedurile de anunț la ISC (n.r. Inspectoratul de Stat în Construcții), iar după 20 iulie vom putea începe lucrările. Pediatria va fi în corpul principal, pe o parte a parterului și o parte a etajului I, cu intrare în spatele clădirii principale. În ceea ce privește ambulatoriul am avut evaluarea proiectului, în momentul acesta suntem în faza de contractare pentru a moderniza clădirea unde în prezent funcționează Pediatria și a o transforma în ambulatoriu, cu o finanțare de 2,3 milioane de euro. Finanțările, atât la mutarea Pediatriei, cât și la mutarea ambulatoruului, sunt separate“, a declarat primarul Gheorghe Sucaciu în cadurl unei conferințe de presă avută miercuri, 10 iulie, după ședința de Consiliu Local.

Proiectul pentru mutarea şi modernizarea Ambulatorului (Policlinica) este 2,3 milioane euro. Proiectul pentru mutarea Pediatriei este de 2 milioane de lei. Pediatria va fi mutată în clădirea centrală a spitalului, la parter şi etajul I.

sursă foto: Salut Făgăraș
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.