Pentru că avem multe de spus!

.

O companie românească donează 1 milion de euro pentru refacerea Catedralei Notre Dame

Compania românească UiPath va dona 1 milione de euro pentru Notre Dame, iar asta a stârnit indignarea românilor pe internet.

Daniel Dineș, fondatorul UiPath, a spus că va dona 1 milion de euro pentru reconstruirea catedralei Notre Dame. Notre Dame

„UiPath datorează multe Franței și culturii franceze. Este timpul să dăm ceva înapoi Franței. În numele UiPath, aș vrea să donez 1 milion de euro pentru reconstruirea Notre Dame”, a declarat Daniel Dineş pe scena unui eveniment UiPath.

Catredrala Notre Dame din Paris a fost afectată în urma unui incediu serios ce a avut loc luni seara, pe 15 aprilie.

Mai mulți miliardari s-au declarat interesați să ajute la reconstruirea Catedralei. Peste 700 de milioane de euro s-au strâns până acum din donaţii. Și compania românească UiPath s-a alăturat mișcării și a decis donarea unui milion de euro către acest efort.

Acest gest a stârnit reacții diverse pe internet. Unii s-au declarat indignați de faptul că o companie românească a ales să doneze acești bani către o entitate din Franța, în loc să ajute România. Unii chiar au zis că nu vor mai cumpăra produsele UiPath, ceea ce este amuzant și ironic având în vedere că firma are servicii doar pentru companii. UiPath este o companie romanească cu sediul în Statele Unite şi Bucureşti și birouri în șase țări, specializată în dezvoltarea si vânzarea tehnologiei de automatizare software a proceselor de lucru din mediul office (ex: Robotic Process Automation / RPA). Roboții software UiPath sunt programați să preia munca de tipul copy-paste a angajaților, eliberându-i de sarcinile repetitive care îi solicită inutil. Compania ar putea ajunge curând la o evaluare de 7 miliarde de dolari.

avps
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.