Pentru că avem multe de spus!

.

O să îl vedem pe Elvis de la Cincu la ,,Românii au talent!”


A început sezonul 9 de la ,,Românii au talent!”  Telespectatorii au făcut cunoștință vineri seară, 9 februarie, cu primii eroi din acest an. În una dintre ediţiile viitoare o să îl întâlnim printre concurenţi şi pe Elvis de la Cincu.

Elvis de la Cincu şi grupul ,,Prietenia" coordonat de Eugen Herki

Elvis de la Cincu şi grupul ,,Prietenia” coordonat de Eugen Herki

Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre şi Florin Călinescu, adică juraţii concursului, i-au dat în preselecţii lui Elvis 4 de DA. Vinerea trecută, în cadrul emisiunii, a apărut o reclamă care îl prezenta ca viitor concurent pe Elvis. ,,Nu ştiu exact în care dintre ediţiile viitoare o să apară prestaţia mea. O să mă uit şi eu în fiecare vineri la show. În ce priveşte următoarea etapă a concursului, o să cânt tot o melodie de-a lui Elvis – ,,Mr. Lonley”, a declarat acesta.

Elvis de la Cincu s-a născut acum 50 de ani în altă parte a ţării, dar astăzi trăieşte şi munceşte în comuna făgărăşeană şi chiar are buletin de Cincu.

Îl imită până la perfecţiune pe celebrul cântăreţ american al anilor ’70, iar diferenţa dintre ei o face numai… cetăţenia!

,,Eu cânt de la vârsta de 17 ani, iar de pe la 20 de ani m-am axat serios pe cântecele lui Elvis Presley. Nu am luat vreodată cursuri de muzică, am făcut-o din pasiune. În viaţa de zi cu zi sunt constructor şi lucrez la un depozit de construcţii din Cincu. Am o fiică, ce pare a-mi moşteni vocea. De vreo patru ani lucrez cu dl. Eugen Herki pentru perfecţionare, iar pe viitor m-am gândit să iau şi câteva cursuri de canto”, spune Elvis, pe numele său real Suketcs Gyula.

Bărbatul s-a înscris anul trecut la concursul ,,Românii au talent”, ediţia 2019, organizat de Pro TV. Ca să convingă juriul concursului că este vrednic să intre în concurs, a cântat în preselecţii melodia ,,Don’t be cruel” (1953) a lui Elvis, pentru care a primit 4 de DA de la toţi membrii juriului. Un scurt filmuleţ despre Elvis a fost filmat în Braşov. Filmuleţul va fi prezentat publicului în ediţia în care va apărea concurentul.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.