Pentru că avem multe de spus!

.

Peste 6.000 de locuri anul acesta la Universitatea Transilvania Braşov


Universitatea Transilvania din Braşov a dat publicităţii oferta de şcolarizare pentru sesiunea de vară.

Astfel, pentru admiterea la programe de licenţă – învăţământ cu frecvenţă, sunt disponibile 6.210 locuri, cu aproximativ 200 de locuri mai mult faţă cu anul trecut.Universitatea Transilvania

Din totalul numărului de locuri, 2.463 de locuri sunt finanţate de la buget, iar 3.355 sunt cu taxă. Ca şi anul trecut, 18 locuri sunt alocate etniei rrome.

În anul universitar 2018-2019, 785 de locuri sunt destinate candidaţilor care accesează domeniile prioritare de dezvoltare a României, absolvenţilor de licee situate în mediul rural şi celor care doresc să se pregătească pentru a deveni cadre didactice.

Cele mai multe locuri pentru programe de licenţă – învăţământ cu frecvenţă, sunt alocate Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Administrarea Afacerilor, nu mai puţin de 610, iar cele mai puţine, 55, Facultăţii de Muzică.

La 15 din cele 18 facultăţi ale Universităţii Transilvania din Braşov, admiterea se face pe bază de dosar, ierarhizarea candidaţilor fiind determinată de media obţinută la Bacalaureat.

Cele trei facultăţi unde se organizează probe speciale pentru admitere sunt Facultatea de Medicină, Facultatea de Muzică şi Facultatea de Educaţie fizică şi Sporturi Montane.Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *