Pentru că avem multe de spus!

.

Şomerii din Făgăraş pot face un curs gratuit în luna iunie


În luna iunie 2018 şomerii din Făgăraş şi, de altfel, din tot judeţul se pot înscrie gratuit la cursuri de formare profesională pentru următoarele meserii: bucătar, cameristă, casier, confecționer-asamblor articole din textile, contabil, inspector în domeniul securității și sănătății în muncă, ospătar și sudor. 

Fagaras

Perioada de începoere a acestor 8 cursuri de formare profesională este cuprinsă între 25 – 28 iunie 2018, în funcţie de cursul ales.

Studiile necesare în vederea participării la unul din cursurile de formare profesională sunt: liceul cu diplomă de bacalaureat pentru cursul de recepționer hotel; liceu cu profil tehnic pentru cursul de inspector în domeniul securității și sănătății în muncă; studii minime obligatorii pentru cursurile de: casier, confecționer asamblor articole din textile și sudor; învățământ gimnazial pentru cursurile de: bucătar, cameristă și ospătar.

Aceste cursuri sunt organizate, în mod gratuit, pentru persoanele în căutarea unui loc de muncă, înregistrate la AJOFM Braşov (şomeri indemnizaţi şi neindemnizaţi), iar durata cursului variază între 2 si 6 luni conform specificului meseriei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.