Pentru că avem multe de spus!

.

Un alt bărbat, de data aceasta din Sâmbăta de Sus, și-a agresat fiica minoră


 

si-a batut fiicaUn bărbat din Sâmbăta de Sus are dosar penal și nu mai are voie să se apropie de fiica lui minoră, după ce, băut fiind, a agresat-o pe aceasta.

La data de 21 august a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila au emis ordin de protecție provizoriu, față de un bărbat din localitatea Sâmbăta de Sus, jud. Brașov. Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 21 august 2019, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe fiica sa, în vârstă de 16 ani, în timp ce se aflau la domiciliul comun, creându-i acesteia o stare de temere. În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există risc iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză.

„Totodată, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor“, ne-a informat agent de poliție Nadia Olaru, IPJ Brașov.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.