Pentru că avem multe de spus!

.

Un parc din Victoria va fi realizat cu fonduri europene pe o suprafaţă de 8.200 mp


La începutul lunii noiembrie 2018, la sediul ADR Centru din Alba Iulia, a fost semnat un contract pentru finantarea unui proiect propus de administraţia locală din Victoria, prin Programul Operational Regional 2014-2020, anunţă newsbv.ro.

oraşul Victoria

oraşul Victoria

Cererea de finantare pentru proiectul ,,Amenajare parc zona de locuinte str. Pietii si str. Aleea Bujorului” depusa de Oraşul Victoria are ca obiectiv amenajarea unui teren degradat din partea centrală a orasului, creand o zona verde pe suprafata careia vor fi amenajate spatii pentru agrement si relaxare pentru locuitorii orasului.

Infrastructura de agrement si relaxare specifică va fi creata pe o suprafata de 8.264 mp, intr-o perioada de 24 luni de la semnarea contractului de finantare, fiind realizate 358 mp alei pietonale, 272 mp spatiu joaca, 124 mp zona fitness, 6.085 mp suprafete cu gazon, 1.400 mp – suprafata cu plante decorative, un bazin cu fantana arteziana si o cismea cu apa potabila.

Valoarea totala a proiectului este de 3.513.334,88 lei, din care finantarea nerambursabila alocata este de 3.409.095,99 lei, diferenta fiind contributia beneficiarului.

Acest proiect se va finaliza pana in 30 septembrie 2020.

Contractul a fosat semnat la sediul ADR Centru de primarul Gheorghe Cristian şi de directorul general ADR Centru, Simion Cretu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.