12 locuinţe noi se contruiesc în Victoria. Vezi cine poate sta în ele


Autorităţile locale de la Victoria au anunţat că au obţinut finanțare europeană prin PNRR pentru construirea de locuințe pentru tineri şi specialişti în sănătate şi învăţământ. Proiectul este în valoare de 880.860 euro.
Finanțarea este 100% nerambursabilă, valoarea fără TVA fiind finanțată prin PNRR, iar TVA-ul fiind suportat de la bugetul de stat, ceea ce înseamnă că nu se se vor consuma bani din bugetul local.
Clădirile sunt prevăzute cu parter, etaj și mansardă și cu câte 6 apartamente per clădire. În solicitarea de finanţare pe care a depus-o Primăria Victoria au fost prevăzute două clădiri, ceea ce înseamnă în total 12 locuințe.
,,Acestea vor fi construite în noul cartier Fărcaș, pe două loturi de câte 600 mp fiecare. Continuăm să depunem proiecte pentru finanțare europeană și să valorificăm orice oportunitate de a atrage fonduri nerambursabile pentru orașul nostru! Mulțumesc încă o dată colegilor din Primărie, care fac posibile, prin munca lor, toate aceste reușite!”, a declarat primarul Camelia Bertea.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.