1,6 milioane de euro pentru eficientizarea energetică a Casei de Cultură din Victoria. ,,Este al șaselea proiect câștigat cu finanțare europeană nerambursabilă!”


Administrația locală din Victoria a câștigat un nou proiect cu finanțare europeană nerambursabilă. Este vorba despre eficientizarea energetică a Casei de Cultură din oraș, valoarea proiectului este de 1,6 milioane de euro.

,,Continuăm să primim vești bune privind proiectele pe care le-am depus anul trecut pentru a obține finanțare europeană nerambursabilă: am obținut încă 1.6 milioane euro pentru eficientizarea energetică a clădirii Casei de Cultură Victoria. Este al șaselea proiect câștigat, iar ca valoare, ne apropiem de suma de 15 milioane de euro! După cum știți, eficientizarea energetică înseamnă mai mult decât renovare și modernizare, înseamnă consum și facturi mult mai mici pentru energie și, deci, economii substanțiale la bugetul local. Sper că vom obține finanțare pentru toate proiectele depuse, așa că avem multă treabă în anii următori”, a scris edilul Camelia Bertea pe o rețea de socializare.

Printre celelalte proiecte câștigate de administrația locală din Victoria amintim 2,6 milioane de euro pentru Ambulatoriul din oraș sau construirea a două blocuri pentru tineri și specialiști.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.