Câți făgărășeni s-au vaccinat împotriva Covid de la 1 aprilie


  • La centrul de vaccinare din 13 Decembrie sunt deschise două fluxuri de vaccinare

La centrul de vaccinare din 13 Decembrie, potrivit datelor obținute de la DSP Brașov, au fost imunizați, la unul din cele două fluxuri de vaccinare, 2091 de doritori. Aceștia au fost imunizați cu serurile Pfizer și Astra Zeneca. 1266 de persoane au fost imunizate cu prima doză de vaccin Pfizer, iar 714 persoane au primit a doua doză de vaccin Pfizer. De asemenea, tot la acest flux de vaccinare 3 persoane au fost vaccinate cu prima doză de vaccin Astra Zeneca, iar 108 au primit a doua doză de vaccin Astra Zeneca.

În total, la ambele fluxuri de vaccinare au fost vaccinate 3870 de persoane de la 1 aprilie.

Potrivit datelor primite de la DSP Brașov, în cele două zile de vaccinare fără programare, respectiv luni, 26 aprilie și marți, 27 aprilie, au fost administrate toate dozele de vaccin puse la dispoziție, adică 100 de doze.

Foarte important de reținut este că, până acum, de la începutul campaniei de vaccinare la Făgăraș, absolut nicio doză de vaccin nu a fost pierdută. Și, totodată, nu au fost înregistrate reacții adverse post vaccinare.

În luna martie, la Făgăraș au fost imunizate peste 2.400 de de făgărășeni. Dintre aceștia, 656 au primit și a doua doză de vaccin.

(A. ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.