Dacă ești din Victoria și ai un talent, poți câștiga o sumă de bani


În cadrul sărbătorii orașului Victoria, anul acesta organizatorii au pregătit un concurs de talente. Oricine este priceput la ceva este invitat să se înscrie, mai ales că premiul cel mare constă într-o sumă de bani.

Concursul, care se numește ,,Victoria descoperă vedetea”, va avea loc pe data de 26 iulie, înscrierile se fac până în 22 iulie, iar cei interesați sunt invitați să spună, în cererea de înscriere, talentele pe care le au.

,,Un talent nu rămâne niciodată fără recompensă! Anul acesta vom premia, la Zilele orașului, oamenii talentați din Victoria. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii la concurs și să ne spui care e talentul tău. Atenție, să nu ratezi termenul limită de înscriere, 22 iulie. Nu contează vârsta, sexul și nici domeniul în care excelezi. Poate fi dans, muzică, magie, teatru, mimă; poți fi inventator, imitator, pictor, acrobat etc. Doar să faci bine ce știi să faci! Probele se vor desfășura pe scenă astfel încât publicul și juriul să poată decide câștigătorii. Vor fi desemnați cei mai talentați victorieni (locurile 1, 2 și 3). Primul loc va fi recompensat cu un premiu în bani”, a spus primarul orașului Victoria, Camelia Bertea.

Înscrieri se pot face și la numărul de telefon 0727872974 sau pe numărul de whatap 0766712096.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.