Doi hoți au furat o mașină parcată într-un mall din Brașov, în care erau 140.000 de euro. Polițiștii au intrat pe fir, suspecții au fost reținuți


Doi bărbați, unul din județul Brăila de 40 de ani, iar celălalt de 52 de ani din județul Brașov, au reușit să fure o mașină parcată în parcarea unui mall din Brașov în care erau și 14.000 de euro! Proprietarul mașinii a sunat la 112, când a văzut că a rămas fără mașină, dar și fără bani.

Polițiștii au reușit să îi identifice pe cei doi făptași, iar apoi au început demersurile pentru organizarea unor percheziții la domiciliile celor doi. Ce au găsit acolo.

,,La data de 25 mai a.c., polițiștii au efectuat 8 percheziții domicilare în județele Brașov și Braila, la locuințele și sediile profesionale ale persoanelor bănuite de săvârșirea infracțiunilor cercetate, ocazie cu care au fost identificate și ridicate mai multe sume de bani, obiecte de vestimentație, resturi vegetale, 2 instalații artizanale destinate inhalării de substanțe pe cale orală, medii de stocare electronice și alte mijloace materiale de probă necesare continuării cercetărilor. În baza probatoriului administrat în cauză, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov în care se va propune solutie legală la finalizarea anchetei”, spun oamenii legii.

Activitățile investigative efectuate în cauză au fost realizate de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, Serviciului de Investigații Criminale Brăila, Poliției Aeroportului Otopeni, Centrului de Cooperare Polițienească Internațională, alături de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din județele Brașov și Brăila. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.