Eveniment de informare și testare a uleiurilor esențiale doTERRA, joi, la Făgăraș. ,,Dacă și pentru tine sănătatea este o prioritate, hai și informează-te!”


Joi, 18 mai, de la ora 17.30, la Cuptorul Lagunei din Făgăraș, va avea loc un eveniment Diamond Club de informare și testare a uleiurilor esențiale doTERRA. Atelierul se adresează tuturor celor care vor să își împuternicească viața prin folosirea produselor naturale.

La eveniment vei avea ocazia să miroși, să simți uleiurile esențiale, să pui întrebări, să primești îndrumări despre provocările tale fizice și emotionale și să afli informații noi, perspective interesante despre cel mai nou model holistic de abordare a vindecării umane.

Georgiana Leșanu

Atelierul este susținut de Georgiana Leșanu, asistent medical, specialist uleiuri esențiale doTERRA.

,,Visul meu e cu siguranță și al tău: sănătate la trup, minte și suflet. ️Sunt Georgiana Leșanu, asistentă medicală de mai bine de 21 de ani, am triplă specializare (medicină generală, medicină nucleară și radiologie) și de aproape 6 ani am redescoperit Prima Farmacie a Lumii: Darurile Naturii. Putem gestiona ceea ce folosim pentru corpul nostru și casa noastră, iar doTERRA ne vine în întâmpinare cu produse naturale cu Grad Terapeutic Certificat (100% Pure, Sigure și Potente). Sunt cel puțin 6 motive pentru care îți este util acest atelier. În primul rând, pentru a afla ce sunt Uleiurile Esențiale. Apoi, pentru a afla cum le poți folosi în siguranță. De asemenea, pentru a învăța cum să îmbini medicina naturistă cu cea alopată, pentru a testa uleiurile atât aromatic, topic, cât și intern. Trio-ul Holistic (trup, minte, suflet) este o prioritate pentru tine, pentru a afla despre produsele MetaPWR (destinate echilibrării greutății, glicemiei, colesterolului, trigliceridelor). Dacă și pentru tine sănătatea este o prioritate, hai și informează-te!”.

Intrarea este gratuită.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.