FOTO / Gest emoționant la Victoria! Iepurași vii făcuți cadou copiilor de primarul orașului


O vânătoare de ouă a avut loc în a doua zi de Paști în orașul Victoria. Deja evenimentul a devenit tradițional în micul oraș de la polalele munților și anul acesta a fost al treilea an consecutiv în care a fost organizat.

Toți copiii din comunitate au fost invitați să participe, așa că nu mai puțin de aproximatiuv 300 de micuți au fugit ieri printr-un parc în cautarea dulciurilor ascunse prin iarbă.

,,Dacă pentru noi adulţii Sărbătorile Pascale înseamnă credinţă şi înviere, pentru cei mici acestea se identifică cel mai adesea cu vacanţă, jocuri şi Iepuraşul de Paşte.

Astăzi (n.r. a doua zi de Paști) a fost o zi dedicată în special copiilor din oraşul Victoria, căci pentru ei am organizat deja tradiţionala vânătoare de ouă în parcul din spatele Casei de Cultură.

Peste 300 de copilaşi s-au bucurat să găsească dulciurile ascunse de Iepuraş, iar câştigătorii concursurilor ,,Oul de aur” şi ,,Cel mai creativ ou pictat de copii” au fost premiaţi.

Surpriza cea mare a ediţiei din acest an au fost trei iepuraşi vii, pe care am reuşit să îi cumpăr pe ultima sută de metri pentru a umple sufletele de bucurie a trei copii din oraşul nostru. Ideea mi-a venit discutând cu fiul meu, care mi-a amintit că a primit un iepuraş când era mic. Ştiu ce bucurie a fost atunci în casa noastră şi în sufletul lui şi îmi imaginez că astăzi încă trei case sunt la fel.

După momentele de azi, pot spune cu siguranţă că cea mai captivantă, dulce şi fumoasă zi pentru generaţia tânără a comunităţii a fost a doua zi de Paşti! Vedem dacă va fi întrecută de 1 iunie!”, a declarat primarul Camelia Bertea.

 

 

 

 

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.