Un făgărășean participă la Campionatul Național de Culturism


Laurențiu Tătaru, un sportiv din Făgăraș, va participa anul acesta la Campionatul Național de Culturism. Competiția va avea loc în perioada 15-19 mai, la Cluj Napoca, iar Laurențiu Tătaru va concura la categoria master (50-54 ani).

Făgărășeanul, în vârstă de 51 de ani, face culturism de la vârsta de 18 ani. În palmaresul său se regăsesc un loc III la Campinatul Național de Culturism, 6 locuri II la același campionat, un titlu de campion național în anul 2015, precum și un loc V la Campionatul Balcanic din anul 2016, care a avut loc atunci în România la Reghin.

,,Mă antrenez de trei ori pe săptămână, merg la sală luni, miecuri și vineri și fac câte o oră și jumăate de sală. Nu am și nu am avut niciodată un antrenor personal. Ocazional m-am mai sfătuit cu Vlad Pihuriac de la Iași, un culturist de talie internațională”, a declarat Laurențiu Tătaru.

Pe lângă activitatea sportivă, Tătaru este cadru didactic de filosofie și logică la două licee din Făgăraș: Colegiul Radu Negru și Colegiul Doamna Stanca. El este absolvent de două facultăți: filosofie și psihologie.

(Cristina Cornilă)

 

 

 

 

 

 Articole similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.