FOTO | O zi la școală. Colegiul Național ,,Radu Negru” și-a deschis larg porțile pentru preșcolari


Colegiul Național ,,Radu Negru” și-a deschis astăzi larg porțile pentru toți preșcolarii din Făgăraș, în cadrul programului ,,Ziua Porților Deschise”.

Copilașii de la grădinițele din oraș au descoperit, astăzi, ce înseamnă să fii școlar la Colegiul Național ,,Radu Negru”. Micuții au fost întâmpinați în curtea școlii de elevii claselor a IV-a, au fost invitați în sălile de clasă și chiar au participat la o ordă interactivă de sport. Iar la final, toți prichindeii au primit câte o gogoașă.

,,Avem o activitate de promovare a ofertei educționale pentru clasa pregătitoare, din cadrul ciclului primar. La această manifestare au fost invitați toți copiii, de la toate grădinițele din oraș. Ne-am dorit să vadă o zi în școala noastră, ce înseamnă să fii elev în Colegiul Național ,,Radu Negru’’, ținând cont de nivelul de vârstă. Am pregătit activități pentru preșcolari. I-am întâmpinat în curtea școlii cu elevii din clasa a IV-a, unde elevii au oferit o insignă preșcolarilor cu logo-ul școlii noastre. Am desfășurat activități de socializare în sălile de clasă. Avem și o activitate interactivă în sala de sport, o muncă între elevii de clasa a IV-a și oaspeții noștri preșcolari. Apoi încheiem cu ceva dulce la cantină, o gogoașă oferită din partea noastră. A fost un debut bun, am început în forță, considerăm că va fi o reușită. Mulțumesc doamnelor învățătoare pentru că au reușit să organizeze Ziua porților deschise, le mulțumesc și doamnelor educatoare și directoare de la grădinițele din oraș”, a declarat prof. Maria Racu, directorul Colegiului Național ,,Radu Negru”.

Părinții trebuie să știe că înscrierile în clasa pregătitoare încep din 3 mai și până în 18 mai și toate documentațiile necesare, inclusiv cererea de înscriere le pot găsi pe site-ul instituțiie școlare, la secțiunea Anunțuri – CLICK AICI!

Potrivit conducerii liceului, vor fi înființate patru clase pregătitoare cu câte 22 de elevi fiecare.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.