FOTO | Stadiul lucrărilor în Făgăraș


Într-o postare pe o rețea de socializare primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu, anunță stadiul lucrărilor din Făgăraș.

,,Zona centrală a Făgărașului se transformă! Pe bulevardul Unirii se execută lucrări de pregătire a carosabilului în vederea asfaltării. La pasajul subteran din zona Catedralei Ortodoxe se lucrează pe interior și la montajul acoperișurilor de la intrări. Lucrările de pietonizare a străzii Republicii continuă. Terasamentele sunt finalizate în proporție de 90%, iar pe latura de sud a Pieței Republicii se montează piatră cubică. De asemenea, se lucrează la refacerea spațiilor verzi. Deși ne confruntăm temporar cu dificultăți de circulație, beneficiile pe termen lung vor fi semnificative! Cât de curând ne vom bucura de un centru urban modern și vibrant!”, a scris edilul Gheorghe Sucaciu.

Vă reamintim că, prin intermediul proiectelor de mobilitate urbană, finanțate din fonduri europene, în Făgăraș se realizează o serie de investiții importante în infrastructură, precum și lucrări de reabilitare și modernizare a carosabilului, a trotuarelor, de extindere a pistelor pentru biciclete dar și achiziția de autobuze electrice, care vor avea ca scop optimizarea alternativelor față de transportul clasic cu automobilul personal și reducerea emisiilor de carbon.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.