Ionel Ganea a fost numit antrenor al echipei ACS Poli Timişoara


Ionel GaneaEchipa a retrogradat în Liga 2 la finalul sezonului trecut. Echipa favorită a primarului Nicolae Robu are probleme financiare, are datorii la ANAF, nu mai poate primi finanţare de la autorităţile locale, iar banii din drepturile TV se vor diminua considerabil.

În aceste condiţii, formaţia timişoreană l-a numit antrenor principal pe componentul Generaţiei de aur, făgărăşeanul Ionel Ganea (44 de ani, 45 de selecţii, 19 goluri).

La patru zile după ce s-a despărţit de Adrian Neaga, ACS Poli l-a numit antrenor pe Ionel Ganea, cel care ultima dată a antrenat-o în 2017 pe ASA Târgu Mureş, echipă alături de care a retrogradat în Liga 2.

Fostul atacant revine astfel în campionatul eşalonului secund, unde a mai pregătit-o timp de o jumătate de sezon şi pe Dunărea Călăraşi, în 2016.

Ganea, care a semnat pe doi ani şi are ca obiectiv imediat promovarea, a fost prezentat oficial în vineri dimineaţă la ACS Poli Timişoara de către preşedintele Radu Birlică. Acesta îi va avea secund pe Norbert Niţă, iar ca antrenor cu portarii se va baza pe serviciile lui Călin Frunză.

Echipa timişoreană a anunţat şi perioada în care va face cantonamentul de vară, între 10 şi 20 iulie, însă locaţia nu se ştie, pentru că nici şefii echipei încă nu s-au hătărât asupra ei.

Foto: gsp.ro
One thought on “Ionel Ganea a fost numit antrenor al echipei ACS Poli Timişoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.