Primarul din Comăna speră ca până în toamna acestui an podul podul care face legătura dintre localitățile Comăna și Crihalma să fie inaugurat


podul crihalma comana1Primarul comunei Comăna, Viorel Grusea, a scris pe o rețea de socializare că lucrările la podul de la Crihalma sunt în avans față de graficele din proiect. De asemenea, acesta speră ca până în toamna acestui an podul să fie inaugurat.

„Astăzi am fost din nou pe șantier la podul de peste Olt, pentru a vedea cum decurg lucrările. Pe malul stâng s-a turnat prima pilă (piciorul de pe mal) și acum s-a finalizat cofrajul pentru a se turna culeea (piciorul din apă). O parte din utilaje deja sunt duse pe malul stâng la Comăna, unde trebuie făcut același lucru. Am vorbit cu inginerul șef si mi-a spus ca ne-a ajutat și vremea foarte mult și nu au intrerupt lucrările deloc, fapt pentru care sunt în avans cu lucrările față de graficele din proiect. Totodată mi-a spus că partea cea mai grea, turnarea celor patru “picioare”, două fiind în apă, e foarte aproape de a fi finalizată, după care lucrările vor merge mult mai ușor. Sperăm ca până în toamna acestui an să facem inaugurarea podului. Până atunci mulțumim tuturor cetățenilor de peste Olt, Crihalma, Ticusu Nou și Ticuș pentru înțelegerea și răbdarea de care au dat dovadă și promitem ca îndată ce se va putea vom interveni pe drumul Ungra  Hălmeag, pentru a îl aduce la o stare cât mai bună“, a scris primarul pe o rețea de socializare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.