Primarul din Părău s-a vaccinat! ,,Am vrut să dau un exemplu comunității”


  • Primarul comunei Părău, Ovidiu Ovesea, s-a vaccinat în această dimineață! Prima doză a primit-o la un centru de vaccinare din Brașov

Primarul comunei Părău, Ovidiu Ovesea, s-a vaccinat în această dimineață. Prima doză a primit-o la un centru de vaccinare din Brașov și s-a vaccinat cu Moderna pentru Covid 19. Nu a fost singur la vaccin, ci cu soția acestuia. Edilul s-a pozat și a scris pe facebook ,,m-am vaccinat! Decizia vă aparține”.

,,M-am vaccinat pentru a da un exemplu comunității comunei Părău. Trebuie să stopăm virusul acesta și aceasta este soluția. Nu vrem să transmitem virusul, vrem să stopăm această pandemie și să ne reluăm viața. Anul trecut, pe vremea aceasta, ne rugam să apară un vaccin, iar acum nu avem doar unul la dispoziție, ci mai multe, avem de unde alege cu ce să ne imunizăm. La centrul de vaccinare nu am venit singur în această dimineață, ci cu soția mea, ambii ne-am vaccinat și sperăm ca și alții să ne urmeze exemplul” a transmis edilul comunei Părău.

La Primăria Părău a fost deschisă o listă pentru toți cetățenii comunei care vor să se vaccineze. Serul cu care se vor vaccina va fi Pfizer.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.