S-a primit răspunsul Prefecturii: cei 10 consilieri care au lipsit nemotivat de la ultimele ședințe rămân în funcție


Cei 10 consilieri locali care au lipsit nemotivat de la ultimele ședințe extraordinare de îndată rămân în funcție! Acesta a fost răspunsul primit de la Instituția Prefectului Brașov. Ca atare, a fost convocată o nouă ședință extraordinară pentru luni, 13 septembrie.

,,Am primit răspuns de la Instituția Prefectului Brașov și, potrivit punctului de vedere transmis, cei 10 consilieri sunt încă în funcție, deși au lipsit nemotivat de la ultimele ședințe. Așadar, își pot îndeplini obligațiile față de cetățeni, nu față de partid. În consecință, am convocat din nou o ședință, tot la solicitarea lor, pentru adoptarea proiectelor de maximă urgență pentru locuitorii din Făgăraș, la care l-am invitat și pe domnul prefect. Sper că luni, 13 septembrie, de la ora 18.00, vor fi responsabili, se vor prezenta și nu își mai bat joc de cei pe care ar trebui să îi reprezinte”, a declarat primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu.

Astfel, luni, 13 septembrie, de la ora 18.00, în sala de ședințe a Primăriei Făgăraș, va avea loc o ședință de Consiliu Local extraordinară. Punctele pe ordinea de zi sunt:

1.    Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului Municipiului Făgăraş pe anul 2021.

2.    Proiect de hotărâre privind înfiinţarea Serviciului Public pentru Administrarea şi Exploatarea Pieţei Agroalimentare, a Bazarelor, Târgurilor şi Oboarelor, a Grupurilor Sanitare Publice în Municipiul Făgăraş, aprobarea Studiului de oportunitate, aprobarea Caietului de sarcini şi a Regulamentului Serviciului Public pentru Administrarea Pieţelor Agroalimentare, a Bazarelor, Târgurilor şi Oboarelor, a Grupurilor Sanitare Publice în Municipiul Făgăraş precum şi a formei de gestiune.

3.    Proiect de hotărâre privind delegarea prin concesiune a gestiunii serviciului public pentru administrarea şi exploatarea pieţei agroalimentare, a bazarelor, târgurilor şi oboarelor, a grupurilor sanitare publice în Municipiul Făgăraş, către S.C.Pieţe, Târguri şi Oboare S.R.L. Făgăraş, prin atribuire directă.

4.    Proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local al doamnei ALDEA IULIANA, înainte de expirarea normală a acestuia, şi declararea ca vacant a locului consilierului local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Făgăraş.

5.    Proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local al domnului BUTUNOIU NICOLAIE, înainte de expirarea normală a acestuia, şi declararea ca vacant a locului consilierului local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Făgăraş.

6.    Proiect de hotărâre privind hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local al domnului CLONŢ DAN-VALENTIN, înainte de expirarea normală a acestuia, şi declararea ca vacant a locului consilierului local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Făgăraş.

7.    Proiect de hotărâre privind hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local al doamnei CRĂCIUN MONICA, înainte de expirarea normală a acestuia, şi declararea ca vacant a locului consilierului local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Făgăraş.

8.    Proiect de hotărâre privind hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local al domnului CUPU LUCIAN, înainte de expirarea normală a acestuia, şi declararea ca vacant a locului consilierului local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Făgăraş.

9.    Proiect de hotărâre privind hotărâre privind^constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local al domnului GAVRILĂ DAN-DIONISIE, înainte de expirarea normală a acestuia, şi declararea ca vacant a locului consilierului local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Făgăraş.

10.    Proiect de hotărâre privind hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local al domnului LUDU AUREL CRISTIAN, înainte de expirarea normală a acestuia, şi declararea ca vacant a locului consilierului local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Făgăraş.

11.    Proiect de hotărâre privind hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local al doamnei PAICU CORNELIA-CRISTINA, înainte de expirarea normală a acestuia, şi declararea ca vacant a locului consilierului local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Făgăraş.

12.    Proiect de hotărâre privind hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local al doamnei POLMOLEA CORINA-CORNELIA, înainte de expirarea normală a acestuia, şi declararea ca vacant a locului consilierului local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Făgăraş.

13.    Proiect de hotărâre privind hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier local al domnului ŞTIRBU COSMIN GHEORGHE, înainte de expirarea normală a acestuia, şi declararea ca vacant a locului consilierului local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Făgăraş.
One thought on “S-a primit răspunsul Prefecturii: cei 10 consilieri care au lipsit nemotivat de la ultimele ședințe rămân în funcție

  1. Alexandru

    La așa ,,sancțiune,, nu o să mai participe nici unul dintre consilieri….iar îndemnizațiile vor intra în continuare în buzunarele largi ale lor! Se încurajează ,,chiulul,,legal.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.