Zilele Făgărașului – un succes! Peste 13.000 de oameni prezenți doar în ultima seară


Municipiul Făgăraș s-a aflat în plină sărbătoare! După doi ani în care pandemia a oprit orice manifestare publică, în aceste zile Primăria Făgăraș a organizat Zilele Făgărașului, pe stadionul municipal. Mii de făgărășeni, dar și locuitori ai localităților învecinate, s-au putut bucura de programul artistic pregătit special pentru ei și din care n-au lipsit nume importante ale muzicii românești, indiferent de genul de care vorbim.

Prima seară, 20 august, a fost rezervată muzicii populare. Pe scenă au urcat, începând cu ora 14:00, artiști locali, ansambluri din municipiu și Țara Făgărașului, orchestra Casei de Cultură, Ovidiu Homorodean, Mirela Mănescu Felea, Lavinia Goste și Marius Zorilă cu orchestra.

A doua seară a fost rezervată muzicii ușoare românești, printre cei mai așteptați artiști s-au numărat cei de la Carla’s Dreams, cei care au ridicat publicul în picioare. Începând cu ora 16.00, publicul i-a putut urmări pe DJ Popix, ICAR, The ROCK, Semnal M, George Rotaru. Totul a culminat cu super-concertele susținute de Elena Gheorghe și Carla`s Dreams, urmate de un foc de artificii spectaculos.

Potrivit estimărilor jandarmilor, doar în ultima seară au fost prezenți peste 13.000 de făgărășeni. Din fericire, spun aceștia, Zilele Făgărașului s-au desfășurat fără niciun el de eveniment neplăcut.

Evenimentul a fost organizat de Casa de Cultură, Primăria și Consiliul Local Făgăraș, Centrul de Informare și Promovare Turistică Făgăraș.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.