Furturi din mai multe case, în Jibert. Făptașii, minori, au fost prinși


  • Trei minori, unul de 12 ani și alți doi de 14 ani, s-au ales cu dosare penale, după ce au fost identificați de polițiști ca fiind autorii mai multor furturi din casele din Jibert.

Jibert

Două sesizări au fost primite de către polițiști cu privire la spargerea a două case din Jibert nopțile trecute. Autorii intrau în locuințe, furau ce prindeau la mână și se făceau nevăzuți. În urma investigațiilor făcute de către oamenii legii făptuitorii au fost prinși. Însă tot atunci s-a descoperit că minorii furaseră și din alte 4 case, tot din Jibert.

„Polițiștii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurală Hoghiz au înregistrat două sesizări și au întocmit dosare penale în care efectuează cercetări sub aspectul savârșirii infracțiunii de furt. În urma cercetărilor efectuate au fost identificați autorii, aceștia fiind trei minori, unul de 12 ani și doi de 14 ani. De asemenea, cu ocazia cercetarilor, polițiștii au stabilit faptul că minorii în cauză, sunt autorii altor 4 infracțiuni de furt și au extins cercetările si pt aceste cauze“, a explicat pentru Salut Făgăraș scms Alina Ivan, din cadrul IPJ Brașov.

Dosarul penal este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Rupea, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor. Faptele ar fi fost săvârșite în perioada 07 – 28 septembrie a.c.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.