Pentru că avem multe de spus!

.

ORTO-SAN! Magazin ortopedic deschis de o familie de făgărășeni


Astăzi s-a deschis un magazin inedit în orașul nostru: Orto-San se numește, iar produsele pe care le comercializează sunt ortopedice! Unul din puținele magazine cu aceste produse din toată țara, iar cei care l-au deschis sunt o familie de făgărășeni reîntorși din Italia! Totul a fost posibil cu ajutorul Programului Diaspora Start Up, la care partener este Primăria Făgăraș!

Ioana Ganea a fost plecată în Italia de mai bine de 15 ani! Însă cu gândul a rămas tot acasă, așa că și-a propus să se reîntoarcă în Făgăraș și să își deschidă un magazin cum altul în oraș și poate în țară nu maie ste: magazin cu produse ortopedice. Și asta întrucât în Italia a avut ocazia să lucreze cu doctori în mediun, astfel s-a specializat și făgărășeanca. „Mult timp am lucrat alături de un medic italian, care apoi și-a deschis și laborator ortopedic alături de alți doi. Eu sunt plecată de peste 15 ani, iar la Roma am avut ocazia să lucrez în acest domeniu timp tot de 15 ani alături de alți medici ortopedici. Și atunci m-am gândit că ar fi mai bine să vin acasă să deschis și eu un astfel de magazin, mai ales că am auzit de acest program – Diaspora Start Up. Am avut ocazia să întâlnesc persoane nemaipomenite aici, la Făgăraș. Ne-am gândit să facem aici ceva diferit. Așa că am deschis un magazin cu produse ortopedice pentru persoane care au nevoie de o astfel de îngrijire, dar avem și produse pentru prevenție“, ne-a spus Ioana Ganea.

Iată încă un proiect frumos deschis la Făgăraș. Este un proiect inovativ, care are un segment de piață ce nu a avut reprezetnanți la Făgăraș și nu numai. A adus echipamente deosebite, relevante pentru acest sector. Sperăm să începem o colaborare între această firmă și spital, cu secțiile de ortopedie, de ce nu“, ne-a spus Elena Nemeș, coordonator al proiectului Diaspora Start Up.

 

 

Acesta este a patra afacere deschisă în Făgăraș cu ajutorul programului Diaspora Start Up, Investește în țara ta! Alți făgărășeni reîntorși din străinătate așteaptă să își deschidă afacerile. Mâine, un făgărășean ne va arăta noua lui achiziție. Este vorba despre un buldoescavator. De asemenea, la Făgăraș s-a mai deschis o fabrică de lactate, un centru de înfrumusețare, un magazin alimentar și o rulotă fast-food!

Magazinul cu produse ortopedice ORTO-SAN: Strada Doamna Stanca, nr. 12!

(Alina ROMAN)

 




One thought on “ORTO-SAN! Magazin ortopedic deschis de o familie de făgărășeni

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.