S-a stabilit data următoarei ediţii a competiţiei Urlea Eco Trail Run


Cea de-a treia ediție a Urlea Eco Trail Run ce va avea loc în data de 3 august 2019. Este vorba de un concurs de alergare montană care se desfășoară pe potecile turistice ale Munților Făgăraș, în zona Văii Pojorta și în zona cabanei Urlea.Urlea Eco

Cel mai înalt punct de atins pe parcursul cursei este Vf. Urlea (2.473 m). Elevația totală a concursului de alergare este de aproximativ 1.780 metri.

Competiţia va avea trei curse, după cum urmează:
traseul Vf. Urlea – 25 km/+-1780 m (Traseu recomandat persoanelor familiarizate cu alergarea montană, dar și persoanelor care își doresc o oportunitate de a-și depăși limitele într-o astfel de competiție)
traseul Cabana Urlea – 13,8 km/+-840 m (Traseu ce se adresează în special alergătorilor la început de drum în zonele alpine, dar și celorlalți care își doresc un alt tip de activitate mai provocatoare în timpul weekend-ului)
traseul Cetății – destinat echipelor/familiilor/ începători – 4,2 km/ +-208 m  (Traseu unde se pot înscrie grupuri de persoane care își doresc să se bucure împreună de o aventură în zona montană).

Toate traseele cuprind zone alpine, subalpine și zone de pădure, iar participanții trebuie să aibă experiența necesară pentru a nu exista riscul unor accidentări.

Competiţia este organizată de Clubul Sportiv Ţara Făgăraşului.

Înscrierile se pot face atât online, pe site, cât și la fața locului în ziua evenimentului.  Organizatorii anunţă că la acest moment site-ul este în lucru şi vor reveni cu detaliile necesare după finalizarea acestuia.

În 2018 competiţia s-a desfăşurat pe data de 21 iulie.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.