Pentru că avem multe de spus!

.

Spitalul, unul dintre cei mai mari angajatori ai Făgăraşului


Unitatea spitalicească şi-a modificat recent statul de funcţii pentru a putea face noi angajări. 8 noi locuri de muncă vor fi create la spital.

spital,,În urma modificării statului de funcţii, vor fi scoase la concurs mai multe posturi, printre care un post de medic specialist la Laboratorul de analize medicale, un post de medic specialist infecţionist, unul de medic specialist nefrolog pentru Centrul de Hemodializă şi două posturi de şofer pentru maşinile pe care le-a achiziţionat spitalul pentru transportul pacienţilor care au nevoie de hemodializă”, a declarat Mariana Câju, preşedinta Consiliului de Administraţie al spitalului.

De asemenea, vor mai fi angajaţi un magazioner, o spălătoreasă şi o îngrijitoare, aceasta din urmă la Secţia Chirurgie.

Scoaterea posturilor la concurs va fi anunţată potrivit legii, cei interesaţi putând găsi informaţiile inclusiv pe site-ul unităţii spitaliceşti www.spitalulfagaras.ro, secţiunea ,,Cariere”.

Conform noului stat de funcţii, Sptitalul ,,Dr. Aurel Tulbure” ar urma să aibă 501 angajaţi, o cifră care îl plasează printre cei mai serioşi angajatori ai Făgăraşului.

Concurs pentru postul de manager în octombrie

Regulamentul pentru ocuparea postului de manager a fost votat la ultima şedinţă de Consiliu Local, desfăşurată vineri, 27 iulie, astfel că şi acest post va fi scos la concurs în perioada următoare.

,,Era un pas normal să scoatem la concurs postul, pentru că s-a depăşit perioada de interimat prevăzută de lege pentru acest post. După graficul pe care ni l-am făcut, noi sperăm ca acest concurs să se desfăşoare pe la începutul lunii octombrie. Avem noutăţi în Regulamentul pentru ocuparea postului, cum ar fi faptul că mass-media are acces la acest concurs. Vom solicita Primăriei să ne asigure sala de Consiliu pentru o mai mare transparenţă a concursului şi vom filma concursul”, a declarat Câju (foto dreapta).

Managerul interimar al unităţii este medicul Liliana Beldescu.

Despre Regulamentul concursului pentru funcia de manager citiţi AICI.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.