Chiar de ziua lui, Ciprian Ţeţiu a devenit directorul noului serviciu de termoficare al Făgăraşului


Ţeţiu Ciprian

Joi, 9 ianuarie 2020, s-a desfăşurat ultima probă – cea a interviului – din cadrul concursului organizat pentru ocuparea funcţiei de director al Serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat în Municipiul Făgăraş.

La finalul acestei probe, Ciprian Ţeţiu a fost declarat admis şi, drept urmare, va conduce noul serviciu de termoficare. Acest serviciu va prelua pe viitor activitatea societăţii Ecoterm, care a intrat în faliment în toamna lui 2019.

Tot astăzi, în ziua în care a devenit director, Ciprian Ţeţiu şi-a sărbătorit şi ziua de naştere.

La concursul pentru ocuparea acestei funcţii s-au înscris doi candidaţi: Pop Gabriel Eugen şi Ţeţiu Nicolae Ciprian. În data de 7 ianuarie s-a desfăşurat proba scrisă a concursului, la care unul dintre candidaţi a fost respins.

Nume si PrenumePunctaj proba scrisaTOTAL Punctaj proba scrisaAdmis / Respins
S1S2S3S4
Pop Gabriel Eugen10.713.5622.1036.37Respins
Tetiu Nicolae Ciprian17.8510.682519.4672.99Admis

În data de 9 ianuarie s-a desfăşurat proba interviului pentru singurul candidat rămas în cursă. Ţeţiu Ciprian a trecut de această probă şi a devenit director.

Nr.crt.Nume si prenumePunctaj proba scrisaPunctaj proba interviuPunctaj finalAdmis/Respins
1Tetiu Ciprian Nicolae72.9976.6674.825Admis

În data de 31 octombrie 2019 a avut loc o şedinţă ordinară a Consiliului Local. Unul dintre punctele de pe ordinea de zi a fost despre înfiinţarea Serviciului Public de Alimentare cu Energie Termică în Sistem Centralizat în Municipiul Făgăraş, adică entitatea juridică ce va lua locul Ecotermului intrat în faliment. Aleşii locali au aprobat înfiinţarea noului serviciu. Acesta se va ocupa de activităţile de producere, de transport, distribuţie şi furnizare a energiei termice către populaţia şi instituţiile publice care erau racordate la Ecoterm.

Acest serviciu va funcţiona în sediul celui vechi, adică pe strada Teiului, nr. 22.

Potrivit organigramei, în cadrul noului serviciu vor lucra 30 de oameni, după cum urmează: un şef serviciu, 20 de muncitori şi 9 persoane ca personal TESA.

Societatea Ecoterm a funcţionat vreme de 7 ani în stadiu de insolvenţă. A intrat în insolvenţă, prin hotărâre a Tribunalului Braşov, în 2012. În toamna lui 2019, tribunalul a dispus falimentul societăţii. Cu toate acestea, până la preluarea activităţii de către noul serviciu, făgărăşenilor le vor fi asigurate căldura şi apa calda de către această societate.

 

(Cristina Cornilă)One thought on “Chiar de ziua lui, Ciprian Ţeţiu a devenit directorul noului serviciu de termoficare al Făgăraşului

  1. constantin ionescu

    Ia sa ne incalzesti dl.director cu taxa pe teava.Toata lumea sa plateasca,chiar daca tevile de la ECOTERM,care gauresc peretii apartamentelor proprietate PERSONALA,sunt reci tot anul…vorba lui HULIAN…trebe sa mananca si gura lor ceva! Il rog pe domnul “director”,sa ne instiinteze si pe noi,prostimea…in ce orase din tara se mai percepe taxa de jumulire a celor multi si……

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.