O vulcanizare din Făgăraş oferă servicii gratuite Poliţiei, Poliţiei Locale, Jandarmeriei, SMURD-ului, Ambulanţei şi societăţii Electrica


Trăim vremuri în care oamenii trebuie să-şi manifeste solidaritatea unii faţă de alţii. Au dat peste noi aceste vremuri când ne aşteptam mai puţin. În aceste timpuri grele întâlnim oameni cu inimă mare. Mai rar, e drept, dar totuşi ei există.

Cel mai recent exemplu este o familie de făgărăşeni, proprietarii unei vulcanizări, care au anunţat că atâta timp cât va dura starea de urgenţă, vulcanizarea va asigura servicii gratuite pentru categoriile de persoane cele mai expuse în lupta cu epidemia de coronavirus.

,,În perioada stării de urgență declarate pe teritoriul României, Vulcanizarea Vintage Făgăraș oferă servicii gratuite (non stop), următoarelor instituții din Făgăraș:

– Poliție ?
– Poliție Locală ?
– Jandarmerie ?
– SMURD / Salvare ?
– Electrica ?”, au anunţat proprietarii în cursul acestei zile.

Vulcanizarea Vintage se află pe strada Tudor Vladimirescu, în apropierea Protopopiatului Ortodox. În zilele acestea cei care au nevoie de serviciile oferite de vulcanizare (pană, echilibrat roţi, schimb anvelope etc.) şi care fac parte dintr-una dintre categoriile de mai sus nu vor plăti nimic. Proprietarii spun că s-au gândit să facă un bine pentru oamenii care, la rândul lor, fac în această perioadă un bine pentru întreaga comunitate.

(Cristina Cornilă)Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.