Un făgărășean, în lotul național de karting al Statelor Unite ale Americii!


laurentiu mardan4Performanță de excepție pentru un sportiv făgărășean! A ajuns în lotul național de karting al Statelor Unite ale Americii! Este vorba despre tânărul de 36 de ani, Laurențiu Mardan, stabilit de mai mulți ani peste ocean.

laurentiu mardan1A iubit sportul încă de mic copil, dar în special kartingul. Dovadă stă și faptul că a făcut parte din echipa de Karting a Clubului Elevilor din Făgăraș și, alături de colegi, a participat la numeroase concursuri naționale, alături de primul său antrenor, regretatul prof. Ioan Vintilă. Apogeul l-a cunoscut tot la Clubul Elevilor din Făgăraș, acolo unde Laurențiu a câștigat numeroase premii la concursurile naționale de karting alături de antrenorul său, ing. Alin Postescu, stabilit și el de mulți ani în Statele Unite.

laurentiu mardan2În urmă cu mai bine de 10 ani Laurențiu s-a stabilit și el în America, însă pasiunea pentru karting a continuat și acolo, iar în urmă cu câteva zile visul lui Laurențiu s-a împlinit: a intrat în echipa națională de karting a Statelor Unite!

laurentiu mardan3În 28-29 iulie, în cadrul United States Pro Kart Series, desfășurat în USA, pilotul oficial Tecno Kart Usa Laurențiu Mardan a câștigat Campionatul Master X30 și biletul la finala internațională Lame din Le Mans, Franța, dar și un loc în echipa națională a USA.
laurentiu mardanAcesta este un rezultat impresionant pentru mine și echipa noastră mică și dorim să mulțumim oamenilor care ne susțin într-un fel sau altul“, ne-a spus pilotul Tecno Kart USA, Laurențiu Mardan.

Pe viitor își dorește să participe la cât mai multe concursui naționale și internaționale cu echipa Tehno Kart USA și clasarea pe un loc cât mai bun la Le Mans.

(Alina ROMAN)
One thought on “Un făgărășean, în lotul național de karting al Statelor Unite ale Americii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.