Povești din comunitatea ,,Fă (-te) bine!’’, marca DoTERRA. ,,DoTerra este mult mai mult decât uleiuri esențiale. Este o comunitate de dezvoltare personală”


Miercuri, 24 mai, a avut loc un alt eveniment marca doTERRA, susținut de Georgiana Leșanu. Locația a fost aceeași, caldă și primitoare: Crama de la Cuptorul Lagunei Făgăraș.

Dacă la Atelierul de Testare și Informare despre Uleiurile Esențiale de săptămâna trecută am auzit o parte din povestea Georgianei, acum am aflat povești din comunitatea ,,Fă (-te) bine!”. Ideea care a reieșit din cele spuse de toate persoanele care au împărtășit din experiența lor, a fost aceea că alegerea acestui stil de viață holistic le-a schimbat în sens pozitiv viața.

Georgiana Leșanu

Vă las câteva dintre testimonialele surprinse de noi:

,,Sunt aproape 4 ani de când a intrat doTERRA în casa noastră. Pot să spun că viața mea și a familiei mele s-a schimbat, simt că sunt împuternicită pe toate planurile, abordez orice provovare mult mai relaxată deoarece știu că am instrumentul potrivit la îndemână. Și mă bucur enorm că datorită doterrei am cunoscut oameni minunați cărora le mulțumesc că m-au ajutat/învățat să privesc lucrurile într-un mod holistic – trup, minte, suflet.  Împreună pentru o viață mai bună”.

,,De când folosim uleiurile doTERRA, în viața noastră au fost multe schimbări, atât pe plan personal cât și în viața de familie. Suntem mai liniștiți, mai buni, mai înțelegători și nu în ultimul rând, nu ne mai ducem imediat la sertarul cu medicamente. Acum am înțeles ce am pierdut în cei 2 ani în care am zis NU la fiecare invitație la un astfel de Atelier. Vă recomand să mergeți, măcar de curiozitate. Vă veți felicita pentru alegerea făcută”.

,,La propriu vorbind, de când a apărut doTerra în viața mea, simt minuni. Sunt mai liniștită, mai echilibrată, reacționez cu mai mult calm și disponibilitate. Acest lucru se datorează în întregime acestor MINUNĂȚII, care produc MINUNI. De ,,vină” pentru starea mea sunt, bineînțeles, uleiurile din kit-ul de casă și gama emoționalelor, datorită cărora am ajuns să mă simt absolut MINUNAT!”

,,DoTerra este mult mai mult decât uleiuri esențiale. Este o comunitate de dezvoltare personală. Ne învață și ne îndeamnă să fim mai buni, să fim mai conștienți și să dăruim mai departe din ce avem… dar în primul rând să avem grijă de noi înșine și fiind noi bine îi putem ajuta si pe cei din jurul nostru să fie bine pe toate planurile: emoțional, fizic, mental și chiar financiar! Am cunoscut persoane noi, am legat prietenii și învăț câte ceva de la fiecare.”

,,Produsele doTERRA sunt o bucurie și o binecuvântare în viața noastră! Le folosim împotriva durerilor de cap, de burtă, musculare sau de coloană, împotriva răcelilor, și pentru redarea stărilor de bine și în multe alte cazuri…Cel mai mult însă ne-au ajutat în problema alergiilor pe care fiica noastră le are de câțiva ani. Cu ajutorul produselor doterra si sub îndrumarea consultantei nostre, Georgiana Leșanu, care e și cadru medical, am redus din alopate și chiar am renunțat la unele dintre ele. Da, ne-am asumat acest lucru și am avut doar beneficii

Următorul eveniment s-a anunțat pe 30 mai, de la ora 17:30, în aceeași locație.

Mai multe detalii despre Georgiana Leșanu și uleiurile esențiale DoTERRA – CLICK AICI
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.