Pentru că avem multe de spus!

.

FOTO/VIDEO| Un utilaj cât o afacere! Un făgărășean și-a achiziționat un mini excavator în cadrul programului Diaspora Start-Up


  • Miniexcavatoarele întâlnim pe orice șantier! Sunt rezistente, puternice, iar operarea lor este simplă. Se pot repara cu ușurință și funcționează fără probleme ani de zile!

Pe acest concept a mers și Ionuț Filip, un făgărășean reîntors pe meleaguri mioritice atunci când a depus un proiect în cadrul Programului Start Up. S-a gândit să își achiziționeze un mini excavator cu care va merge la lucrări în construcții și nu numai. Primăria Făgăraș este partener al programului Diaspora Start Up.

A fost plecat în Italia mai bine de 7 ani, însă cu gândul era tot acasă. S-a reîntors în Făgăraș și, la îndemul unui prieten, s-a gândit să depună un proiect în cadrul programului Diaspora Start Up de achiziționare a unui mini excavator.

După 7 ani petrecuți în Italia am decis să mă reîntorc acasă, lângă familie. De la un prieten am aflat de acest program, am mers la primărie și acolo am întâlnit oameni deosebiți, care m-au îndrumat. Le mulțumesc pentru ajutor și mă bucur că am reușit să obțin acest proiect. M-am gândit să obțin un buldoexcavator, suntem în plină dezvoltare pe plan de construcții, canalizări, rețele de electricitate, tocmai de aceea m-am hotărât să achiziționez acest utilaj. Sper să fie de bun augur. Am cumpărat și trei cupe, una de 30 de cm, una de 40 cm și a treia de 1 m pentru a fi de folos. Investiția a fost de peste 40.000 de euro“, ne-a spus Ionuț Filip.

Firma se numește D.I.F 2019 Construct SRL, iar titlul proiectului este „Achiziție utilaje specifice pentru pregătirea și nivelare teren“. Al 6-lea proiect câștigat prin programul Diaspora Start Up.

Bogdan Taflan

Așa cum v-am obișnuit deja deschidem un nou proiect în cadrul programului Diaspora Start Up. Un nou proiect frumos, sperăm de viitor, o afacere sperăm prosperă pentru beneficiarul nostru“, ne-a declarat Bogdan Taflan, expert monitorizare tehnică Start Up.

Alte 5 afaceri și-au deschis porțile în Făgăraș în ultimele săptămâni datorită programului Diaspora Start Up, program pentru făgărășenii din Diaspora, reîntorși acasă, la Făgăraș.

Un supermarket – CLICK pentru detalii, o rulotă fast-food – CLICK pentru detalii, o fabrică de lactate – CLICK pentru Detalii, un centru de înfrumusețare – Click pentru detalii și un magazin cu produse ortopedice – Click pentru Detalii.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.